8 interieurstijlen voor je caravan

 

Met de caravan is het net als met je huis. Feitelijk is je caravan een mobiel huis, dus qua interieur geldt hetzelfde als voor je huis: je kunt er alle kanten mee op.

Klassiek

Waarschijnlijk zien de meeste caravans er zeer conventioneel uit. Het lijkt net of je in het interieur van de familie Doorsnee wandelt. En daar is natuurlijk niks mis mee. Het is belangrijk dat je je thuis voelt in je caravan, dus waarom zou jij je gek laten maken?

Modern

Sommige mensen gaan graag met de laatste mode mee. Dit geldt niet alleen voor kleding, maar ook voor meubels en interieur. Waarom zou dat niet mogen voor je caravan? Laat jezelf eens goed gaan!

Antiek

Sommige mensen houden van antiek. Ze hebben de caravan gekocht omwille van de degelijkheid van de carrosserie, maar het interieur mag wat meer zijn. Eiken meubels in de caravan: het is gewoon stijlvol en je zult je meer op je gemak voelen.

De echte woonwagenbewoners.

Sommige mensen wonen in hun caravan en het interieur en de kasten gaan van generatie op generatie mee. Het zijn echte erfstukken en de echte woonwagenbewoners zijn er meer dan trots op. Ik vind het altijd een voorrecht om in zo’n caravan op bezoek te gaan.

Design

Je caravan reflecteert ongetwijfeld je levensstijl. Wie van design houdt, wil dit ook toepassen in de caravan. Wat houdt je tegen om je caravan uit te rusten met designmeubels op maat?

Zweeds

Wie Zweeds zegt, moet onwillekeurig aan een bepaald merk denken dat uitblinkt in plannetjes die niet te lezen zijn of bouwpakketten die net een schroefje of nageltje tekort komen. Toch blijft dit bepaald merk populair en kan je er ongetwijfeld handige dingen vinden voor je caravan.

Retro

De jaren ’50 van de vorige eeuw zijn weer terug van weggeweest. Dat zullen we geweten hebben. Misschien sta jij ook wel te popelen om het interieur van je caravan om te toveren in jaren 50-stijl. Misschien kunnen je ouders je op weg helpen of kun je terecht in de kringloopwinkel waar je ongetwijfeld nog accessoires vindt.

Cottage

Je caravan in onvervalste Engelse cottagestijl. Deze stijl is momenteel weer heel erg in. In Engeland zijn er caravancampings die zich in de stijl gespecialiseerd hebben en uitgegroeid zijn tot dorpjes van caravans allemaal in deze stijl. Je kunt het ook elders proberen. Wellicht ben je een trendsetter.