Vetste scootervakantielanden

 

Wie met de scooter op vakantie wil, kiest resoluut voor de vrijheid en om te reizen volgens het eigen ritme. Met de scooter kunt u gemakkelijk drukke snelwegen vermijden en pittoreske binnenroutes verkennen. Je kunt daarbij zo ver of zo dichtbij op vakantie gaan als je zelf maar wil. Hierna zetten we een paar mogelijkheden op een rijtje.

Nederland

U hoeft niet ver weg te gaan om met de scooter op vakantie te gaan. Nederland is een prima scootervakantieland. In Zeeland kun je met de scooter op reis en tegelijk een vakantiehuisje huren. Je komt zo gemakkelijker op plaatsen die niet met de auto te bereiken zijn, en je hebt geen last van het drukke verkeer dat anders een domper zet op het vakantieplezier. U kunt er met uw scooter terecht op de daarvoor uitgestippelde fietsroutes.

België

Ook in België zijn er mogelijkheden om met de scooter op vakantie te gaan. Waarom zou je niet eens een keertje met de scooter de Belgische kust verkennen? Of je kunt ook met een groep scooterenthousiasten de Belgische Ardennen intrekken en genieten van een van de vele campings

Frankrijk

Ook Frankrijk is een uitstekend scootervakantieland. Waarom niet kiezen voor een Vespa tourvakantie in Zuid-Frankrijk? Het is een originele manier om op uw eigen tempo de streek te leren kennen en onderweg kastelen en wijngaarden te bezoeken. U kunt er een echte beleefvakantie van maken en bijvoorbeeld ieder jaar terugkeren om een andere streek te ontdekken.

Spanje

Ook in Spanje kunt u met de scooter op vakantie. U kunt met de scooter de Costas verkennen of wat dacht u ervan van op vakantie te gaan naar Mallorca met de scooter? Het zijn slechts enkele opties die u hebt voor een scootervakantie in Spanje. Vraag meer informatie bij een gespecialiseerd reisbureau!

Italië

Italië is het Vespaland bij uitstek! Daarom is het ook niet verbazend dat het mogelijk is om hier een prachtige scootervakantie te beleven. Bijkomend kan de scooter een handig middel zijn om ingewikkelde en stresserende verkeerssituaties zoals deze in Rome te vermijden. Geniet meer van Italië en leer dit prachtige land per scooter kennen

Griekenland

Griekenland is net als Italië een prachtig land om met de scooter te verkennen. Wat u wel moet weten is dat scooters er in vele gevallen als motoren worden beschouwd. Daarom is het belangrijk om voor uw vertrek goed na te gaan of u wel over het juiste rijbewijs beschikt.